AAN de slag bij NPO Radio 2

Het duurt nog een paar maandjes voordat Gerard Ekdom start met zijn nieuwe ochtendprogramma op NPO Radio 2, maar ik kan nu al melden dat ook ik voor dit fijne radiostation ga werken.

Vanaf maandag 1 juni mag ik mezelf webredacteur noemen van de sites van NPO Radio 2 en de Top 2000. Daar heb ik erg veel zin in. AAN met de dag, om maar meteen het nieuwe credo te gebruiken. Voor NPORadio2.nl ga ik schrijven over muziek en de radioprogramma’s van onder meer Gijs Staverman en Jan-Willem Roodbeen.

NPO Radio 2 is een van de best beluisterde radiostations van Nederland en is sinds december 1999 het thuishonk van de befaamde Top 2000, die al een aantal jaar live wordt uitgezonden vanuit Beeld en Geluid op het Mediapark. Eind 2014 is Jurre Bosman als zendermanager van deze publieke radiozender aangetreden.

Tussen januari 2011 en december 2014 was ik muziekredacteur- en coördinator bij NU.nl, waarna ik op freelancebasis verder ben gegaan. Sinds januari vul ik eveneens de wekelijkse muziekpagina van Veronica Magazine, waarvoor ik ook diverse interviews deed. Ik ben nog tot medio juni actief voor Veronica Magazine, maar ik blijf geregeld voor NU.nl schrijven.

Pierre Oitmann naar NPO Radio 2

Pierre