Diana Krall – Wallflower

Zit je verlegen om een romantisch muziekje? Geen nood, want het album Wallflower mar 31, 2014 – canadian pharmacy cheap baclofen Purchase Retin-A Purchase Retin-A 10mg buy generic baclofen online free shipping where to buy baclofen australia buy baclofen with a  Clonidine Online treatment of bipolar disorder dapoxetine canada over the counter dapoxetine by mail buy generic dapoxetine online discounts cheapest generic dapoxetine australia generic  van jazzvocaliste Diana Krall staat vol lekkere zwijmelliedjes.

Ze zingt popklassiekers die je kent van Bob Dylan, Eagles, Carpenters en Elton John. Ook zijn er duetten met Bryan Adams en Michael Bublé. Paul McCartney leverde zelfs een gloednieuw liedje aan. Als je liefje het net uitgemaakt heeft, kun je meejanken met hits van 10cc en Gilbert O’Sullivan.

Voor het eerst gepubliceerd in Veronica Magazine nummer 6, 2015. order Colchicine

Pierre