Holland Zingt Hazes zet traditie voort in Ziggo Dome

buy azithromycin online

order Nolvadex

Dit jaar vindt voor de derde keer de concertreeks Holland Zingt Hazes plaats, dus we mogen onderhand van een traditie spreken. Een traditie die een andere traditie belicht.

buy baclofen online cheap baclofen online no perscription – baclofen to diabetic patients. mon, 01/20/2014 – 6:36pm. should you would want to receive more best prices for all customers! buy zoloft online india. online drugstore, generic drug names for zoloft .

Want het repertoire van André Hazes en vele andere volkszangers is natuurlijk vooral in de bruine kroegen, feestzalen en op pleinfeesten te horen. Deze volkse traditie kent zijn eigen sterren en zijn eigen liedjes, maar Hazes ontsteeg die niche al vroeg in zijn carrière.

Holland Zingt Hazes is de viering van die man die net zo makkelijk liedjes uit de Jordaan vertolkte als bluesnummers of zomers Italiaans repertoire. In de opening hoort het publiek in de Ziggo Dome dan ook meteen Volare. Van origine een songfestivalnummer, maar ook de Hazes-versie is geliefd.

De show wordt ingeluid door vaste gastheer Jeroen van der Boom en de kinderen van Hazes, Roxeanne en André Jr. Het is vooral Roxeanne die de show steelt met haar volle bos donkere krullen en glitterjurkje. Dreetje is minder uitbundig gekleed en draagt een witte blouse met een zwarte gilet.

Stempel
Net als bij de voorgaande edities is er ook nu een keur aan Nederlandse artiesten die zijn stempel drukt op de bekende en minder bekende Hazes-hits. Anita Meyer en Peter Beense waren er vorig jaar ook al bij, terwijl nu tevens Danny de Munk, Xander de Buisonjé, Ruth Jacott, Waylon en Martijn Fischer van de partij zijn.

Roxeanne Hazes @ Holland Zingt Hazes (foto: NU.nl/Harold Versteeg)
Roxeanne Hazes @ Holland Zingt Hazes (foto: NU.nl/Harold Versteeg)

Waar veel van hen trachten om de liedjes zo getrouw mogelijk neer te zetten, zoals Peter Beense met ‘n Beetje Verliefd doet, hebben de uitvoeringen pas echt meerwaarde wanneer artiesten er een eigen interpretatie aan geven. Waylon zet bijvoorbeeld een vuige versie van Ik Ben Een Gokker neer.

Generic Topamax Diva’s
Even later laat Waylon een even soulvolle als kwetsbare versie horen van buy Plavix Kleine Jongen, waarmee hij bewijst de beste zanger van de avond te zijn. Ook de diva’s Meyer en Jacott laten een diepe indruk achter bij het publiek, respectievelijk met  acheter online nonprescription fluoxetine fedex delivery us . categoriespurchase alternative licensed store fluoxetine best price . money order fluoxetine Eenzaam Zonder Jou en buy fluoxetine prednisone order prednisone order order Deltasone online no prescription uk cheap. women’s health. body- building, hypnotherapy, herbals, male enhancement. Zo Heb Ik Het Nooit Bedoeld purchase Fluconazole .

De kwaliteit van de duetten hangt niet eens zozeer af van de combinaties van de stemmen, maar meer van de chemie tussen de zangpartners. Zo is het plezier op de gezichten van Van Der Boom en De Buisonjé duidelijk af te lezen wanner ze het podium delen met de bijdehante Danny de Munk.

misoprostol buy online Barkruk
De toeschouwers, variërend van jonge studenten tot fans van het eerste uur, krijgen een behoorlijk brede dwarsdoorsnede van het werk van Hazes voorgeschoteld, maar bijna elk liedje  wordt volmondig meegezongen. Dreetje gaat in ‘duet’ met zijn pa, met op de lege barkruk naast hem een blikje bier.

Roxeanne zorgt voor de glitter en glamour, wat ook wordt opgemerkt door Van der Boom. In haar eentje zingt ze de breekbare ballade Geef Mij Nu Je Angst en verderop in de show laat ze zich van haar stoere kant zien door een drumsolo te laten horen. Haar vader kijkt vanaf het scherm goedkeurend toe.

Pierre