Angela Groothuizen – Eeuwige Jeugd

In haar column in Veronica Magazine deelt Angela Groothuizen wekelijks haar gedachten en ervaringen met de lezers.

Ook haar nieuwe cd Eeuwige Jeugd, behorend bij de gelijknamige theatershow, is zeer persoonlijk. Ouder worden is het belangrijkste thema op dit album. Het beschouwende Tijd buy baclofen xr australia . baclofen libre. baclofen cash delivery cod buy baclofen online no prescription canadian pharmacy baclofen at lyme regis now buy cheap Fluconazole en het prangende Ik Dwaal (over dementie) zijn de meest indrukwekkende liedjes. Zware kost dus, al biedt het ritmische funknummer order Xenical online order baclofen without prescription. buy baclofen cheap . Als Je Maar Niet Overblijft Valtrex buy online Buy cheap Accutane Asacol online wat tegenwicht.

Voor het eerst gepubliceerd in Veronica Magazine nummer 4, 2015.

Pierre