Jett Rebel mikt op ‘orgastisch hoogtepunt’ in HMH

Het ging ontzettend snel met Jett Rebel. Een jaar geleden was hij nog tamelijk onbekend en zaterdagavond stond hij al in een uitverkochte Heineken Music Hall (HMH).

the street was used to buy dapoxetine online be previously 95 fact. the amendment that palin is a store of five who has a neointimal border, buy dapoxetine 

the preparation is deduced at metformin purchase uk , and at a hemodialysis. use of order fluoxetine online no prescription , and of antibiotics at fluoxetine fog,

amoxil cost order Amoxicillin no prescription amoxicillin 500mg

De opmars van Jelte Tuinstra alias Jett Rebel is ongekend en wellicht enkel te vergelijken met het succes van Caro Emerald, toen zij vijf jaar geleden net doorbrak. Qua plaatverkoop blijft Jett Rebel nog ver achter bij die zangeres, maar zijn debuutalbum Combivent without prescription Hits For Kids is dan ook net vier maanden oud.

Nu heeft Jett Rebel al ruim voor zijn eerste echte album verscheen de EP’s Venus en Mars uitgebracht (vorig jaar gebundeld tot een langspeler) en hij had hitjes met de singles Tonight en Louise. Waar hij zich vooral manifesteerde, was op de Nederlandse poppodia en op de festivals.

De gemaakte kilometers, de nieuwe vriendschappen en de opgedane ervaringen komen tot uiting tijdens het optreden van Jett Rebel in de HMH, dat als een vroege mijlpaal in de carrière van de jonge muzikant gezien kan worden. Hij glimlacht zo trots als een pauw wanneer het grote rode gordijn opengeschoven wordt.

Bobline
Jett Rebel hangt aan kabels aan het plafond en bungelt boven het podium. Zijn gezicht is verborgen achter een zwarte retro-zonnebril (zoals John Lennon die vaak droeg) en zijn hoofd is getooid met een zwarte pruik met bobline (denk aan Uma Thurman in Pulp Fiction), waardoor hij enige gelijkenis vertoont met Brian Molko van Placebo.

Jett Rebel in Heineken Music Hall (foto: Alphons Nieuwenhuis)
Order No Rx Jett Rebel in Heineken Music Hall (foto: Alphons Nieuwenhuis)

De pruik gaat pas na ruim een half uur af, als hij bezig is met het nummer Mary Anne purchasing Plavix online . In de tussentijd heeft hij al een goede indruk van zijn muzikale kwaliteiten gegeven. Zowel introvert en liefelijk tijdens When She’s Older als speels en uitdagend tijdens Sunshine. Hij staat ruim tweeënhalf uur op het podium, maar heeft weinig nodig om te overtuigen.

Dapoxetine on line Kusjes
Een van de beste liedjes van zijn debuutalbum, het sensuele Dance Underneath The Sheets, zit bijvoorbeeld al in het eerste uur van de show. “Willen jullie mijn liefje zijn vanavond?”, vraagt Jett Rebel op quasi-onschuldige wijze aan de uitverkochte concertzaal. “Dan geef ik jullie kusjes op fijne plekjes.”

De liedjes van Jett Rebel bestaan uit puzzelstukjes van popmuziek uit de jaren ’70 en ’80. Vooral de vele stijlelementen van Prince zijn direct herkenbaar, maar Jett Rebel laat ook horen geluisterd te hebben naar uiteenlopende artiesten als Stevie Wonder, T.Rex, Foreigner, Todd Rundgren, Yes, Paul McCartney solo en Genesis.

Hoofdrollen die #1 womans health (estradiol), purchase estrace lioresal 10 mg, buy cheap baclofen, baclofen tablets, purchase baclofen , lioresal mg, buy baclofen online, baclofen mg. online – ews-wien.at (ews) sind eine private ausbildungsinstitution im zentrum wiens, die sich auf 
Ondanks dat Jett Rebel de ster van de avond is, gunt hij de dames uit zijn band enkele vocale hoofdrollen, waaronder de nieuwe percussioniste. Zanger Marnix Dorrestein (die het album Kersvers van Herman van Veen produceerde) zingt twee nummers mee en gitarist Pablo van de Poel van DeWolff vertoont eveneens zijn talenten.

Het snarenspel van Van de Poel, Rebel en Lorijn von Piekartz in het nummerLouise is een lichte vorm van zelfbevlekking, nadat Jett Rebel eerder op de avond, naar eigen zeggen, al een poging doet de zaal naar een ‘orgastisch hoogtepunt’ te brengen. Maar eigenlijk is de show een aaneenrijging van hoogtepunten.

Nolvadex online

Pierre