Elvis Costello – In Motion Pictures

Er zijn van die artiesten die je vaker terughoort in de bioscoop dan in de hitlijsten. Neem Randy Newman, Bryan Adams of Sting. Maar ook Elvis Costello leent geregeld zijn stem aan bekende speelfilms.

De lijst met films waarin liedjes van Elvis Costello zijn gebruikt, is langer dan je misschien zou denken, met beroemde rolprenten als E.T. top quality medications. online zoloft prescription . official drugstore, buy zoloft usa. Strattera online Buy Orlistat , muscle relaxants, buy baclofen 20 mg , buy baclofen online – jmloubry.com. The Godfather III, The Big Lebowski, Austin Powers: The Spy Who Shagged Me purchase esomeprazole , Nothing Hill en High Fidelity. Verzamelalbum In Motion Pictures bevat vijftien liedjes uit vermaarde speelfilms.

Daar moet onmiddellijk bij aangemerkt worden dat de selectie die hier gemaakt wordt hevig incompleet is, maar daardoor wel ruimte openlaat voor een mogelijk tweede deel. En dat zou geenszins vervelend zijn, getuige de uitstekende verzameling liedjes die In Motion Pictures baclofen tablets. buy baclofen online. baclofen price. cheap lioresal. purchase lioresal. buy lioresal online. buy baclofen . baclofen cost . generic baclofen . Buy Natrexone oplevert en daardoor een fraaie dwarsdoorsnede van Costello’s werk vormt.

Op In Motion Pictures staan slechts twee hitjes van Costello, namelijk het beknellende I Want You en de Charles Aznavour-cover She, maar het overige materiaal is van vergelijkbare pracht. Op een dergelijk carrièreoverzicht wordt het vooral evident dat de muziek en zang van Costello door de jaren heen telkens iets beschaafder wordt.

Onbeholpen
Zo klinkt de brildragende zanger nog wat onbeholpen op vroege Joe Jackson-achtige nummers als Crawling To The U.S.A., Miracle Man en Erectile Dysfunction Accidents Will Happen, terwijl hij op recenter materiaal als Sparkling Day en zoloft price usa zoloft generic side effects order Sertraline You Stole My Bell available brands for Order Retin-A online generic fluoxetine combination with manufacturers details. click on the desired brand to find out the drug price. het scherpe randje verloren heeft. Maar vooral zijn werk uit de tussenliggende periode mag er zijn.

Zo is zijn uitvoering van Days van The Kinks zeer geraffineerd, het nummer Oh Well heeft een kalmerende werking en het samen met Burt Bacharach geschreven lied God Give Me Strength is van een tijdloze schoonheid, met Costello op de top van zijn vocale kunnen. Ook zonder films, met de ogen dicht, vormen deze liedjes een intrigerend verhaal.

Pierre

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *